Varför pendla när du kan bo i Kista?

Kista har allt du behöver. Det är en pulserande studentstad, hem till flera stora teknikföretag och med en stark infrastruktur.

UNITY Kista ligger inom kort avstånd från en mängd spännande restauranger, barer, en internationell food court, en bowlinghall och en go-kartbana.

Varje dag pendlar tusentals människor till Kista för att arbeta och studera. Men varför pendla när du kan bo i en bekväm miljö mitt i hjärtat av den kommande, unga staden?

Bli en del av gemenskapen i Kistas nya bostadsområde, där lyx, kreativitet och bekvämlighet är nyckelord.

Andas in den
friska luften

UNITY Kista är din port till ett liv i balans och erbjuder den perfekta kombinationen mellan en aktiv livsstil och lugna stunder av avkoppling.Om du är sugen på en löprunda i friska luften hittar du gröna och rekreativa områden i närheten, till exempel Kvarnbacksberget. Få dagens studier gjorda eller koppla av med en god bok på de mysiga bänkarna. Vill du utmana dina vänner på lite tävlingsinriktat skoj? Järva Disc Golf Park ligger bara 10 minuters cykeltur från UNITY Kista.
Person kicking to a football
Selfie of two girls

En kort resa
från Stockholm

18 minuter. Det är allt som krävs för att ta sig till Stockholm för studier eller bara för att ha lite kul i den svenska huvudstaden.

Kista ligger verkligen bara en snabb tunnelbaneresa från allt som Stockholm har att erbjuda. Det är också därför Kista har blivit en populär plats att bo på för unga människor, studenter, expats och yrkesverksamma.

UNITY Kista är för alla som vill bo nära stadens puls, men i en mer intim och social miljö – och inte minst prisvärt.

Det är enkelt
att ta sig runt

Oavsett om du är på väg till jobbet eller studierna, utforskar lokala sevärdheter eller bara njuter av stadens utbud, är det lätt för dig att ta dig runt. Du hittar kollektivtrafik med bussar, spårvagnar och tunnelbana nära UNITY. Härifrån har du tillgång till viktiga destinationer, såsom köpcentrum, affärsdistrikt och rekreationsområden, vilket främjar en bekväm och välbalanserad livsstil. Kistas kollektivtrafik är ett sömlöst och effektivt nätverk som förbinder den pulserande knutpunkten med resten av staden.

Man walking in grey coat
Kista Gallery

Kista Galleria
och food court

Kista Galleria är platsen att gå till när du vill shoppa nya kläder eller prova ny, spännande mat. Köpcentret i Kista är ett av Sveriges största och är fullt av spännande butiker och upplevelser.

När du känner för att prova nya rätter kan du besöka foodcourten M.E.E.T i hjärtat av Kista Galleria, där du hittar utsökt mat från hela världen.