Lekfulla inställningar som matchar din kreativitet

I Unity Kista kan du gå direkt in i en rolig och lekfull värld som är redo att utforskas och som är som gjord för att ge din kreativitet möjlighet att utvecklas. Du tar med dig din unika personlighet och tillsammans får vi området att blomma.

Kom och träffa
dina nya vänner

Vi har gjort det enkelt för dig att flytta till Kista och etablera ett nätverk från dag ett. Din hyreslägenhet är omgiven av flera sociala ytor skapade för aktiva gemenskaper.
Här finns plats för både den extroverta eventplaneraren som anordnar gemensamma loppisar eller takhäng, eller den blygare typen som behöver lära känna nya människor långsamt på quizkvällar, träningspass eller bara en kopp kaffe i studierummet.

RUM FÖR DIN FLEXIBLA LIVSSTIL. UTRYMME FÖR DIN FLEXIBLA LIVSSTIL.

Enkel tillgång till
allt du behöver

Bekvämlighet är nyckeln! Vi vill förbättra din balans mellan arbete och fritid med enkel tillgång till vårt öppna gym, lounge och sociala områden, tvättstuga och delat kök.
Njut av lugnet i ditt eget privata hem och gå ut och träffa andra i de gemensamma utrymmena. Oavsett om du vill få upp pulsen på löpbandet eller bara njuta av solen på takterrassen.

UNITY Kista hyllar mixen mellan privat och socialt liv med faciliteter som passar båda världarna.

FULLT UTRUSTAT GYM som boende i UNITY Kista har du fri tillgång till vårt gym på plats. Fullt utrustat av TechnoGym och öppet 7 dagar i veckan från 06:00 – 24:00. Kom in för ett träningspass eller bara en selfie.

Låt tvätten snurra i tvättstugan med moderna tvättmaskiner och torktumlare.

Samla dina grannar och njut av solen på en av takterrasserna.

Våra många olika sociala områden är idealiska för att träffa nya människor, studera i mysiga omgivningar eller bara umgås.

Använd de gemensamma köken när du vill laga mat till dina gäster eller ha kul över grytorna tillsammans. UNITY Kistas delade kök innehåller allt du behöver för en god matupplevelse.

UNITY Kista erbjuder en gemensam bredbandsuppkoppling med uttag i varje lägenhet. Anslut trådlöst eller med kabel. Att
lägga till Wifi till din månadskostnad kostar 219 SEK och kan användas på enheter med webbläsare som smartphones, surfplattor, laptops och PC. Inloggningsuppgifter får
du av UNITY Kista.

Om du har med dig din egen cykel är det här rätt ställe att fixa den. På cykelverkstaden hittar du allt du behöver för att hålla din cykel i toppskick.

Trött på cykeltjuvar? Parkera din dyrbara cykel säkert på UNITY Kista inomhuscykelparkering och hämta den när du behöver den.

Få tillgång till vårt parkeringsgarage på UNITY Kista. Adressen till entrén är: UNITY Kista, Jyllandsgatan 16, 164 47 Kista.

välkommen till vår
nordiska UNITY-familj

Från Helsingfors och Århus till Tammerfors och Malmö. UNITY erbjuder ett nytt och unikt sätt att leva. Vi har gjort det till vårt uppdrag att inspirera människor från när och fjärran i en stark gemenskap. Låt oss ge dig modern design, förstklassig funktionalitet och en 5-i-1-lägenhet med enkel tillgång till gemensamma faciliteter precis utanför din dörr. Allt med din komfort i åtanke. Vi vill bjuda in dig till en tillfällig vistelse som du aldrig kommer att glömma. Välkommen till vår nordiska UNITY-familj.
Two people high five each other