En dag i
UNITY Kista

Låt oss introducera dig till ditt
nya all-inclusive-liv

UNITY Kista erbjuder dig ett bekvämt hem med allt du behöver inom räckhåll.
Låt oss ta dig genom en dag i vår gemenskap. Från soluppgång till kvällshäng på taket.

Gym and fitness

Upp och hoppa
med morgonträning

Finns det något bättre sätt att börja dagen än med ett morgonträningspass i ditt eget gym? Säg god morgon till dina nya grannar på löpbandet och värm upp kroppen inför en ny aktiv dag.

Det finns ingen ursäkt för att inte skapa en bra träningsrutin när du bor precis bredvid ditt eget gym.

Frukost med utsikt

Andas in morgonluften när UNITY Kista sakta vaknar upp.

Om du studerar eller arbetar hemifrån kan du hantera din att-göra-lista bekvämt vid ditt eget multifunktionella designskrivbord.

UNITY Kista erbjuder naturligtvis Wi-Fi.

Breakfast, coffee and sweets

Din komfort är
vår prioritet

Det finns gott om alternativ för dig beroende på ditt humör. Dra nytta av de många sociala gemensamma utrymmena som inkluderar olika typer av vardagsrum – perfekt för avkoppling och socialt umgänge. Oavsett om du vill titta på TV, fördjupa dig i en bra bok eller bara koppla av och umgås med vänner, finns det alltid en mysig plats för dig på UNITY. När tvättkorgen är full kan du besöka våra två toppmoderna tvätterier.
Two girls drinking coffee

Kaffepaus med dina vänner

Njut av en lunchpaus i din lägenhet eller på det lokala kaféet. Kom ihåg de små mysiga kaffepauserna! Samla dina vänner och njut av en len cortado i solen. UNITY Kistas soliga innergård och takterrasser är strålande mötesplatser för dig och dina grannar.

Njut av solen på takterrassen

Kolla in den fantastiska utsikten över Kista från din nya takterrass. Den perfekta platsen att samla dina grannar för hemlagad mat under varma sommarkvällar. Takterrassen är vår ultimata sociala plats. Den vackra panoramautsikten är svår att motstå. Det här är platsen att träffa nya vänner.
Rooftop

Zona ut i en varm och välkomnande atmosfär

Efter en lång dag är det skönt att omfamnas av din mjuka säng och koppla av till din favoritserie. Din lägenhet är utformad med din komfort i åtanke. Den varma atmosfären får dig att slappna av och känna dig som hemma.

När du är redo, blunda. I morgon väntar ännu en ny spännande dag på UNITY Kista.

Young man sitting in couch