Kista är en fantastisk studiestad

Kista har allt du behöver som ny student i Stockholm. Det är en livlig studentstad, så du kommer att vara omgiven av många andra studenter när du bor i Kista.
Dessutom har Kista en stark infrastruktur så att du snabbt kan ta dig runt i staden och vidare in i Stockholm.

UNITY Kista Campus ligger nära restauranger, barer, matmarknad, bowlinghallar, go-kart och ett stort shoppingcenter, men också många vackra naturområden där du kan vara aktiv när du inte studerar.

Med tusentals människor som pendlar till Kista varje dag för arbete och studier, erbjuder UNITY Kista Campus en utmärkt plats att bo på för studenter som vill bo med andra likasinnade människor.

Vill du också vara en del av en ungdomlig stad, i en studiemiljö där gemenskap står i fokus?

Nära rekreationsområden med vacker natur

UNITY Kista Campus är ett populärt val för studenter, särskilt eftersom området också erbjuder flera grönområden som är perfekta för picknick på mattan eller sportspel. Om du gillar att springa finns det många vackra rutter i närheten, inklusive Kvarnbacksberget.

Om du vill utmana dina vänner ligger Järva Disc Golf Park bara 10 minuters cykeltur bort.

Granne till Stockholms pulserande liv

Det tar bara 18 minuter att ta sig från Kista till Stockholm för att studera eller shoppa i storstaden. Hoppa på tunnelbanan och upplev allt som Stockholm har att erbjuda.

UNITY Kista Campus är lysande för alla unga som vill ha en bra studentlägenhet nära stadens puls som är prisvärd för studenter.

En extra bonus är Campus speciella gemenskap, eftersom byggnaden rymmer så många andra studenter som vill festa och uppleva staden tillsammans.

Perfekt infrastruktur

Att ta sig runt i staden är superenkelt när du bor i UNITY Kista Campus. Du kan parkera din cykel säkert i UNITY Kista Campus och använda den för att snabbt ta dig till närliggande parker och restauranger, men du kan också använda tunnelbanan, som bara ligger några minuters promenad från ditt boende.

Det finns också en busshållplats precis utanför UNITY Kista Campus som du kan använda.

Kista är känt för sin mycket effektiva infrastruktur som förbinder den livliga knutpunkten med resten av Stockholm och det omgivande området.

Shopping och matmarknad

Kista Galleria ligger nära studentbostäderna på Campus, vilket gör att många boende ofta åker hit för att shoppa. Köpcentret i Kista är ett av de största i Sverige och är fyllt med alla välkända varumärken och butiker. 

Dessutom kan du besöka den populära matmarknaden M.E.E.T. mitt i Kista Galleria, som erbjuder spännande maträtter från hela världen.